Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbreda.nl


  Gratis waarzeggers uit Breda
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Breda geven gratis paranormaal advies. Hier krijgt u gratis paranormaal advies van gratis waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Nima
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima,
Bedankt voor je super fijne redding, eerlijk, duidelijk en oprecht. Het liep precies zoals u had voorspeld. Dank je wel prachtig mens.

Liefs L .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve, beste Nima
Zojuist weer met jou gesproken.
Wat je mij vertelde dat hij graag naar mijn jongste zoon kijkt heeft mij geraakt.
Er is een mooie klik tussen hen.
De dingen die jij hebt verteld zijn zo raak. Het kan niet anders dan dat je met alles gelijk krijgt.
Jij behoort tot mijn favoriet.
Je bent een lieve, rustige warme vrouw.
Hierbij een extra bedankje en dikke knuffel.

Veel liefs Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 24 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, ik ben verbluft.
Hoop dat je echt gelijk krijgt. Ook ben je een lieve vrouw.
Dankje.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne met waarzegger Nima   Ervaring van Daphne geplaatst op 18 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, vandaag voor de 2 keer met u gesproken. Alles wat u gezegd heeft kan ik plaatsen. En heb alle vertrouwen dat u voorspellingen uit gaat komen. Hartelijk dank.




Ervaring van Orchidee met waarzegger Nima   Ervaring van Orchidee met waarzegger Nima   Ervaring van Orchidee geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Schitterend zuiver medium. Achter mekaar komen de feiten, een waar orakel. Nima biedt aaneengesloten voorspellingen en de verbanden zijn verbluffend. Ze vertelt over morgen alsof het allemaal gisteren is gebeurd. Topper.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, bedankt weer voor de reading over mij en Terence , en ik blijf er in geloven dat alles goed komt, en dat hij terug komt.dikke kus en veel liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 31 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Bedankt nima je bent een topper en zeker een aanrader bel je snel weer.




Ervaring van anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Nima is een oprechte, lieve vrouw en een top medium. Dank u voor alles.




Ervaring van riet met waarzegger Nima   Ervaring van riet met waarzegger Nima   Ervaring van riet geplaatst op 16 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima, sorry mijn credits waren op en de verbinding werd verbroken. Maar ik wilde je wel even bedanken voor de reading en ik blijf geloven ;) liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Bedankt lieve Nima. Had jou zojuist weer gebeld over die persoon waarvan jij de naam maar niet kan onthouden. Haha. Maar bedankt weer voor je peptalk, ik hoop echt dat jij en die andere (goede) collega's het juist hebben. Hopelijk kan ik je snel deze bevestiging geven. Ik ga je snel weer eens bellen. Liefs F en die andere F. Xx.




Ervaring van F met waarzegger Nima   Ervaring van F met waarzegger Nima   Ervaring van F geplaatst op 26 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Nima bedankt voor uw mooie consult. Super tot snel.




Ervaring van anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van anoniem geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hey Nima. Gisteren een heel verhelderend gesprek gehad met jou. Bedankt voor jouw goede raad en tools die je me hebt aangereikt. Wat de toekomst brengt zie ik wel en hou je op de hoogte. Bedankt voor jouw steun.
Lieve groet S.




Ervaring van SVH met waarzegger Nima   Ervaring van SVH met waarzegger Nima   Ervaring van SVH geplaatst op 7 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Een top medium. Ze is oprecht, zuiver en to the point. Ze draait er niet omheen. Daarnaast is ze altijd opgewekt en positief. En weer zijn voorspellingen uitgekomen. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Zeker contact met haar opnemen, ze is de moeite waard. Ze is heel zacht en begrijpt en vooral voelt meteen aan waarover het gaat. Zo geeft ze je meteen inzichten en hoe je verder kan met je situatie. Een echte aanrader. Voor mij is ze top.
A.




Ervaring van Anja Reniers met waarzegger Nima   Ervaring van Anja Reniers met waarzegger Nima   Ervaring van Anja Reniers geplaatst op 16 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Dankjewel lieve Nima voor die mooie reading van daarnet. Liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie met waarzegger Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima,

Ik heb je nu al 2x mogen spreken. Geen woorden voor wat jij kan. Heel zuiver, lief en begrijpbaar geef jij iedere keer opnieuw de juiste inzichten, tools en voorspellingen die er op dat moment toe doen.




Ervaring van e. met waarzegger Nima   Ervaring van e. met waarzegger Nima   Ervaring van e. geplaatst op 2 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Zonet een topreading gehad met Nima, ziet onmiddellijk wat er speelt heb vertrouwen in de voorspelling.




Ervaring van Grace met waarzegger Nima   Ervaring van Grace met waarzegger Nima   Ervaring van Grace geplaatst op 26 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Positief rechttoe rechtaan consult, verhelderende adviezen gekregen.
Dankjewel.




Ervaring van Gaby met waarzegger Nima   Ervaring van Gaby met waarzegger Nima   Ervaring van Gaby geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Dank je wel Nima over de inzichten die je mij gegeven hebt tijdens ons het gesprek over mij werk.




Ervaring van Lin met waarzegger Nima   Ervaring van Lin met waarzegger Nima   Ervaring van Lin geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Vol verbazing en positiviteit kijk ik terug naar mijn gesprek met haar. Wat een pracht van een vrouw die je meteen tot rust brengt, je bent een geschenk van hier boven. De dingen die ze me vertelde klopte tot ik detail, wauw. Ik raad dan ook iedereen aan om contact met haar op te nemen.

Een enorme dank u wel voor het gesprek en voor je mooie boodschappen. Ik hou je op de hoogte.

Dikke kus, S.




Ervaring van S met waarzegger Nima   Ervaring van S met waarzegger Nima   Ervaring van S geplaatst op 13 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Ik heb twee keer met medium Nima gebeld, ik heb een goede en gedetailleerde reading gehad op diverse gebieden. Echt geweldig, medium Nima is echt top. Ik neem weer gauw contact met haar op. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Super lieve dame, ik had haar een foto gegeven en alles wat ze mij hierover vertelde klopte volledig, deze dame heeft een bijzondere gave en is zeker de moeite waard om te bellen .




Ervaring van X. met waarzegger Nima   Ervaring van X. met waarzegger Nima   Ervaring van X. geplaatst op 16 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Met Nima een fijn gesprek gehad, het klopte allemaal wat ze zei over de situatie. Nu is het afwachten. 35 D.




Ervaring van 35 D. met waarzegger Nima   Ervaring van 35 D. met waarzegger Nima   Ervaring van 35 D. geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Zo lief en zo raak alles klopt wat je mij verteld, ik waardeer je eerlijkheid. Dank je wel voor je prachtige readings.

Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem met waarzegger Nima   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Top medium en voorspellingen komen in no time uit. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hi Nima. Hhhh wederom een voorspelling van je uitgekomen. Tot gauw weer en you are the best. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Hi Lieve Nina, wederom een paar voorspellingen uitgekomen waar ik in eerste instantie dacht dat het onmogelijk was. Ik zou je heel graag dit weekend willen spreken of vandaag. Hoop je te zien/spreken. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita met waarzegger Nima   Ervaring van Rita geplaatst op 1 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nima
  Ervaring met waarzegger Nima
  Lieve Nima,

Enkele dagen geleden heb ik je gebeld. Je bent een lieve dame met enorm veel positieve energie. Je hebt me inzichten gegeven . Je bent de 5 sterretjes meer dan waard. Ik bel je zeker terug.




Ervaring van L met waarzegger Nima   Ervaring van L met waarzegger Nima   Ervaring van L geplaatst op 18 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbreda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden