Home Ervaringen Breda Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggersbreda.nl


  Gratis waarzeggers uit Breda
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Breda geven gratis paranormaal advies. Hier krijgt u gratis paranormaal advies van gratis waarzeggers uit Breda.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Cassandra
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Breda?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Breda van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Breda.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggersbreda.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Breda had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Hey, sorry krediet was op maar heb je toch kunnen spreken wat niet zo gemakkelijk is omdat je ook zo goed bent je voorspellingen komen uit, je zei ik word shiftleader en kijk na een aantal maanden ben ik het. Bedankt je bent een gouden ster waard, laat je iets weten als hij terug komt.




Ervaring van Sonia met waarzegger Cassandra   Ervaring van Sonia met waarzegger Cassandra   Ervaring van Sonia geplaatst op 20 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  hoi lieverd je voorspelde precies dat ik de 19e goede berichten zou krijgen bij deze wil ik je laten weten je had gelijk super ik spreek je snel dikke knuf xx.




Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 19 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  1 woord voor deze prachtdame, buitengewoon.
Kan wat een ander niet kan, voorspellingen komen uit en kan de situatie beschrijven zoals het is zonder veel vragen te moeten stellen.
Top.




Ervaring van Babs met waarzegger Cassandra   Ervaring van Babs met waarzegger Cassandra   Ervaring van Babs geplaatst op 26 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  lieve cassandra,
je voorspelling is weer uitgekomen, je had weer gelijk.




Ervaring van . met waarzegger Cassandra   Ervaring van . met waarzegger Cassandra   Ervaring van . geplaatst op 23 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, jij bent echt geweldig.
Zowel wat betreft een situatie omschrijven als je voorspellingen.
Dankjewel. Liefs P.




Ervaring van P met waarzegger Cassandra   Ervaring van P met waarzegger Cassandra   Ervaring van P geplaatst op 12 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  lieve Cassandra, je zat er bonk op. Helaas was de tijd om.
Dankje wel voor de fijne gesprek.
Je draait er niet omheen, ook niet onnodig aan de lijn gewoon TOP.
Ik houd je op de hoogte.

Lieve groet Daphne xx.




Ervaring van Daphne met waarzegger Cassandra   Ervaring van Daphne met waarzegger Cassandra   Ervaring van Daphne geplaatst op 5 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  In 1 woord ONGELOFELIJK wat deze dame ziet en kan voorspellen. Zo vaak dat ze er boenk op zit. Dank u Cassandra om er zo vaak te zijn voor me.




Ervaring van wendy met waarzegger Cassandra   Ervaring van wendy met waarzegger Cassandra   Ervaring van wendy geplaatst op 21 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Een ware experte in het kaarlezen en in het omschrijven van de situatie mensen, zorgzaam in de omgang en altijd raak in haar voorspellingen. Geweldig. Dank je wel Cassandra.




Ervaring van Franci met waarzegger Cassandra   Ervaring van Franci met waarzegger Cassandra   Ervaring van Franci geplaatst op 19 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  5 sterren natuurlijk die zijn zelfs nog te weinig knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Hoi lieve Cassandra je 1ste voorspelling kwam gisteravond al uit nadat ik je had gebeld bericht. Zo blij nu nog afwachten of je andere voorspelling ook uitkomt maar daar ben ik van overtuigd. Spreek je snel weer dikke knuf xxx.




Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 28 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Vriendelijk en zuiver medium. Ze gaf me gisteren aanwijzingen en gaf aan het einde een tip. Ik volgde die tip op en ik werd vanmorgen zelf wakker door een droom die schokkend nog veel meer verklaart. Deze mevrouw is pure spiritualiteit.




Ervaring van J. met waarzegger Cassandra   Ervaring van J. met waarzegger Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra ik spreek u al een geruime tijd.
Ben zo blij met u op de lijn.

U heeft me 2 voorspellingen gedaan een tijdje geleden en deze zijn uitgekomen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Dankuwel.

Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Ik wou je langs deze weg nog even bedanken voor ons gesprek. Als het me even tegen zit denk ik even aan ons gesprek. Met een beetje geduld zou alles in orde komen. Ik laat het zeker weten als het zover is.




Ervaring van Silke met waarzegger Cassandra   Ervaring van Silke met waarzegger Cassandra   Ervaring van Silke geplaatst op 15 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Cassandra, je bent een topper, superleuke reading gehad van je, heel erg bedankt voor al je hulp, ik bel je van de week weer even voor een update
We leren van mekaar denk dat je het nu wel weet.

Een stevige knuffel van mij

Xxx.




Ervaring van Happy chick met waarzegger Cassandra   Ervaring van Happy chick met waarzegger Cassandra   Ervaring van Happy chick geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Geweldig dank nogmaals, weer uitgekomen.
(Van Chocolat).




Ervaring van Ano met waarzegger Cassandra   Ervaring van Ano met waarzegger Cassandra   Ervaring van Ano geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  U bent zo goed zuiver en betrouwbaar.
Ik spreek u al een hele tijd en 2 voorspellingen wat u me pas geleden gaf zijn de dag erna uitgekomen.

Ben ontzettend blij met u op de lijn. Dankbaar.

Liefs R, u weet wel wie xxx.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Je hebt het altijd zien liggen in de kaartjes en daar was het dan. Top gezien Cassandra, kei blij. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van anoniem geplaatst op 13 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Net gesproken. Lief mens, voorspellingen komen uit.
Zeer bijzonder. M
Dank je wel.




Ervaring van Jaj met waarzegger Cassandra   Ervaring van Jaj met waarzegger Cassandra   Ervaring van Jaj geplaatst op 25 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  hoi lieverd je had weer is gelijk dankjewel xx.




Ervaring van m met waarzegger Cassandra   Ervaring van m met waarzegger Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 24 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, ik heb ju gisteren gebeld. U hebt mij gerust gesteld. Zonder twijfel vertelde u mij wat er afspeelt bij hem en hoe de toekomst voor ons uitziet. Je hebt 3 mooie voorspellingen gedaan. Met geduld wacht ik nu af, maar wel gerustgesteld. Zo fijn dat u ook niet zweverig bent. Een aanwinst op deze lijn. Ik begrijp nu ook waarom u continue in gesprek bent. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, yes jij had weer eens gelijk. F heeft gisteren na weken stilte weer contact opgenomen met mij. Ben erg benieuwd naar het verdere verloop tussen ons, ik hoop dat het net zo positief is als jij blijft zeggen en zien. Ik hou je zeker op de hoogte en bel je snel weer. Ontzettend bedankt voor jouw steun en heel vaak juiste voorspellingen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met waarzegger Cassandra   Ervaring van FF met waarzegger Cassandra   Ervaring van FF geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Casandra,
Ik heb je vorige week gesproken, en je zag dat ik een droom zou krijgen binnen 7 dagen en ja hoor vanochtend heb ik die droom gehad wat je zag dat heb ik ook gedroomd WOW wat ben jij goed zeg. ik bel je snel weer
Liefs xxxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ben zo blij met u op de lijn. Ik heb u vandaag weer gesproken en uw woorden en inzichten helpen mij echt.
Heel fijn om met u in gesprek te zijn.

Dank u wel.

Liefs R moeilijke naam u weet wel wie.




Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R met waarzegger Cassandra   Ervaring van R geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra,

Geen woorden voor hoe blij ik ben. Je voorspelling die ik enkele weken geleden niet kon geloven, is nu exact uitgekomen zoals je zei en zelfs in de week dat je zei. Heel heel straf. Geen woorden voor. Ondanks amper en slecht contact, stond hij nu ineens aan mijn deur.
Dank je wel voor je geduld en je zuivere gaven.

Veel liefs.




Ervaring van .. met waarzegger Cassandra   Ervaring van .. met waarzegger Cassandra   Ervaring van .. geplaatst op 30 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, Een voorspelling is uitgekomen hij heeft contact opgenomen.
Nu nog even afwachten wat de rest betreft. Maar heb er vertrouwen in. Dankuwel.




Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  jahoor cassandra je had weer is gelijk over die korte ziekehuis opname je bent goed knuf.




Ervaring van xxxx met waarzegger Cassandra   Ervaring van xxxx met waarzegger Cassandra   Ervaring van xxxx geplaatst op 25 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Cassandra, wat ben je goed. Nee, supergoed. Wow, ik heb niks gezegd en Cassandra begon te vertellen, waarvoor ik belde. Zelfs zijn sterrenbeeld heeft Cassandra gezegd en het klopte precies. Wow ik laat je zeker weten hoe en wat.




Ervaring van Nelly met waarzegger Cassandra   Ervaring van Nelly met waarzegger Cassandra   Ervaring van Nelly geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Dank U, voor het mooie gesprek en al de mooie bevestigingen. De verbinding werd plots verbroken. Veel liefs en allerbeste wensen. X.




Ervaring van Fabienne met waarzegger Cassandra   Ervaring van Fabienne met waarzegger Cassandra   Ervaring van Fabienne geplaatst op 9 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Je bent een topper. Recent hadden we het over het financiele stuk, toen gaf je aan dat ik vanuit het gas en licht een bepaald bedrag zou terugkrijgen. Je riep een bepaald bedrag en dat was ook het bedrag dat ik terugkreeg.

Rest van de dingen die we besproken hadden, zal ik op moeten wachten.

Dankjewel topper.




Ervaring van Onbekend met waarzegger Cassandra   Ervaring van Onbekend met waarzegger Cassandra   Ervaring van Onbekend geplaatst op 7 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra,

Ongelooflijk, dat het uitgekomen is, zoooo blij,.
Dank.
.




Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M met waarzegger Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, YESS, hij heeft contact met mij opgenomen. Jij bleef hier ook bij en je had een sterk gevoel rondom de volle maan. Je bent geweldig. Ik ben superblij. Dank je wel voor je juiste voorspellingen geduld en eeuwig begrip. Tot snel weer. Liefs F




Ervaring van F met waarzegger Cassandra   Ervaring van F met waarzegger Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggersbreda.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggersbreda.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggersbreda.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggersbreda.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden